Darbo apranga ir rūbai saugiam darbui įvairiose aplinkose. Galite pasirinkti apsauginius akinius, darbines ausines, kištukus, šalmus, pirštines, respiratorius ir kitas priemones

Apsauginės darbo priemonės - Veido, Akių, Galvos, Kvėpavimo takų, Klausos apsaugai

Apsauginės ausinės darbui triukšmingoje aplinkoje

Triukšminga aplinka pasitaiko daugumoje darbo vietų, ypatingai vietose, kur veikia įvairūs įrengimai ir mechanizmai, taip pat kur dirbama su triukšmą skleidžiančiai įrankiais. Tokia aplinka, esant tam tikram dažniui ir garsui, gali pakenkti darbuotojams - paveikti klausos organus. Todėl būtina naudoti įvairių tipų apsaugą nuo ausų kištukų (pagal EN 353-2), kurie gali būti skirti vienkartiniam arba pakartotiniam naudojimui, taip pat apsaugines ausines (pagal EN 353-1). Žinoma, yra ir galimybė klausos apsaugą tvirtinti prie apsauginio šalmo (pagal standartą EN 352-3). Visi siūlomi klausos apsaugos produktai užtikrina platų aplinkos triukšmo slopinimo diapazoną decibelais (dB).

Apsauginės ausinės darbui garsioje aplinkoje. Darbo rūbai ir priemonės saugiam ir patogiam darbui

Kvėpavimo takų apsauga - Respiratoriai, Kaukės ir Puskaukės

Gamybos srityje dažnai pasitaiko situacijų, kada darbuotojas darbo metu susiduria su aplinkoje išsiskiriančiomis cheminėmis medžiagomis, kurios gali turėti poveikį įkvepiamo oro kokybei. Tai dažniausiai būna, pavyzdžiui, dulkių dalelės, aerozoliai, dujos, įvairūs garai. Įvairių tipų respiratoriai bei kaukės gali suteikti darbuotojui tinkamą apsaugą nuo dulkių dalelių.

Respiratoriai, veido kaukės ir puskaukės kvėpavimo takų apsaugai nuo kenksmingų medžiagų įkvėpimo.

Apsauginiai akiniai - akių apsaugai nuo pavojingų kietų bei skystų dalelių

Mūsų el. parduotuvėje www.dudu.lt taip pat galite rasti platų apsauginių akinių asortimentą. Taip pat galite apžiūrėti skydelius ir akinius suvirinimo darbams, šalmus ir jų priedus, apsaugines kepures. Akiniai atitinka reikiamus darbo aplinkos standartus, taip pat mechaninį stiprumą ir optinę klasę. Kitos akinių savybės apima apsaugą nuo rasojimo (Anti-Fog), įbrėžimų (Anti-Scratch) ir UV spindulių.

Apsauginiai akiniai internetu. Užsisakykite ir greitas pristatymas vilniuje, kaune, panevėžyje, šiauliuose, alytuje, klaipėdoje, ukmergėje

 

Grįžti į tinklaraštį